+30.22210.43114

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ

Η επιχείρηση μας  Καμπάκης Perfomance υπάρχει στο χώρο από το 1982 προσφέροντας σας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου καλύπτοντας τα πάντα γύρω από τα οχήματα.

Κύριο μέλημά μας είναι η άψογη και γρήγορη εξυπηρέτησή σας πάντα με τις καλύτερες τιμές της εποχής.

Η Καμπάκης Performance μπορεί να σας εγγυηθεί για την ποιότητα των εργασιών της σε κάθε είδους πρόβλημα που αντιμετωπίζεται στο όχημά σας.

Αυτό μας κάνει τόσα χρόνια να ξεχωρίζουμε στο χώρο και η εμπιστοσύνη σας μας δίνει την δύναμη να συνεχίζουμε και να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι.

Κύριος σκοπός μας η άψογη  και γρήγορη εξυπηρέτηση. Πάντα κοντά σας με τις πιο συμφέρουσες λύσεις για αυτό και έχουμε φροντίσει με επιπρόσθετες υπηρεσίες να ερχόμαστε στον χώρο σας για επισκευή οποιασδήποτε βλάβης του οχήματος σας.

Επίσης  αναλαμβάνουμε εργασίες μέσω ασφαλειών.


Σας ευχαριστούμε πολυ.

 

 


0

ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Στην εταιρεία μας θα βρείτε προϊόντα ελαστικών απο 35 διαφορετικούς κατασκευαστές.

0

ΜΕΡΕΣ/ΕΒΔΟΜΑΔΑ
στην διάθεσή σας για τεχνική υποστήρηξη.

0

ΒΑΦΕΣ
μέχρι σήμερα ολοκληρώθηκαν απο την εταιρεία μας.

Σκοπός είναι η παροχή υπηρεσιών και τεχνογνωσίας υψηλών προδιαγραφών, στους οδηγούς που απαιτούν ένα αυτοκίνητο ασφαλές αξιόπιστο, δυνατό. Η τεχνογνωσία και η πολυετή εμπειρία στον χώρο του αυτοκινήτου μας κάνουν αξιόπιστους.

Για εμάς, η πρόσβαση στην κορυφαία σύγχρονη τεχνολογία της διάγνωσης του αυτοκινήτου αποτελεί σπουδαία ευκαιρία και συγχρόνως δέσμευση για να δημιουργούμε μια καλύτερη εξυπηρέτηση των οδηγών κάθε μέρα. Να προσφέρουμε στους πελάτες μας τεχνογνωσία, καινοτομία και επαγγελματισμό, για καλύτερα αποτελέσματα.