+30.22210.43114

ΣΥΝΕΓΡΕΙΟ

ΓΕΝΙΚΟ SERVICE
Η τακτική συντήρηση του αυτοκινήτου σας είναι αναγκαία για την υψηλότερη απόδοσή του, την οικονομία στην οδήγηση αλλά και την ασφάλειά σας. Παράλληλα, διασφαλίζει ότι το όχημά σας δεν θα σας «εγκαταλείψει ποτέ».
Η αλλαγή λαδιών και η σωστή ρύθμιση του κινητήρα, παρατείνουν στο μέγιστο τη ζωή του. Πραγματοποιούμε υπεύθυνο και αξιόπιστο service για κάθε όχημα, στις πιο φιλικές τιμές. Η υψηλή τεχνογνωσία μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός μας και η μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών που διαθέτουμε εγγυώνται την άψογη λειτουργία του οχήματός σας.

 

Συντήρηση και Επισκευή

Στο συνεργείο μας διαθέτουμε το πλέον σύγχρονο σύστημα ηλεκτρονικής διάγνωσης για κάθε τύπου επιβατικό αυτοκίνητο. Έτσι εντοπίζουμε και επιδιορθώνουμε άμεσα το πρόβλημα και μειώνουμε στο ελάχιστο το χρόνο παραμονής του αυτοκινήτου σας στο συνεργείο μας. Επιπλέον διαθέτουμε αυτοματοποιημένο σύστημα για τη συντήρηση και επισκευή air-condition του αυτοκινήτου σας. Στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών μας, μεταξύ άλλων διαθέτουμε και την τεχνογνωσία για την επισκευή συστημάτων ψεκασμού τεχνολογίας common rail για diesel αυτοκίνητα.

Γραμμή ΚΤΕΟ

Επισκεφθείτε μας και κάντε πλήρη διαγνωστικό και μηχανικο έλεγχο του κινητήρα και επιδιορθώστε άμεσα και αποτελεσματικά οποιαδήποτε βλάβη πριν τον έλεγχο ΚΤΕΟ. Λειτουργούμε πλήρη γραμμή ΚΤΕΟ για έλεγχο φρένων, αμορτισέρ και τζογόμετρου.

Κάρτα καυσαερίων

Προκειμένου να σας παρέχουμε όσο το δυνατόν πληρέστερες υπηρεσίες, υπάρχει δυνατότητα να εκδώσετε την κάρτα καυσαερίων του αυτοκινήτου σας στο συνεργείο μας. Εκδίδουμε κάρτες καυσαερίων τόσο για βενζινοκίνητα αυτοκίνητα όσο και για αυτοκίνητα πετρελαίου.

ΑΛΛΑΓΗ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ

Η αντικατάσταση ενός χαλασμένου αμορτισέρ είναι επιτακτική, καθώς επιδρά άμεσα στην οδική συμπεριφορά του οχήματος, αναφορικά με την αλλαγή κατεύθυνσης αλλά και το φρενάρισμα, θέτοντας ενδεχομένως σε κίνδυνο την ασφάλεια των επιβατών. Αναλαμβάνουμε οικονομικά και αξιόπιστα τη σωστή αλλαγή των αμορτισέρ σας.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΠΕΚ

Για τη μεγιστοποίηση των επιδόσεων του αυτοκινήτου σας είναι απαραίτητος ο τακτικός καθαρισμός των μπεκ, κάθε 25.000 χλμ. Βρώμικα μπεκ μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα κακή επιτάχυνση, χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, χαμηλή οικονομία καυσίμου, ρελαντί και λανθασμένο αέρα/μίγμα καυσίμων. Επιπλέον, μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα υψηλότερες εκπομπές μονοξειδίου του άνθρακα.
Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό των μπεκ του αυτοκινήτου σας, βελτιώνοντας την επιτάχυνσή του, μειώνοντας τις βλαβερές εκπομπές αερίων και επεκτείνοντας τη ζωή του κινητήρα. 

ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ

Φανοποιείο

Σύγχρονο εξοπλισμός φανοποίειου που περιλαμβάνει δύο καλύμπρες με μέτρικο σύστημα εργοστασιακών αναφορών, ηλεκτροποντα, ολοκληρωμένο σύστημα επαναφοράς βαθουλωμάτων και όλα τα απαραίτητα εργαλεία.

Βαφείο

Φούρνος αντιρυπαντικής τεχνολογίας, χώροι προεργασίας, μηχανή δημιουργίας χρωμάτων με την ηλεκτρονική υποστήριξη φασματογράφου, υπέρυθρες λάμπες. Τηρούμε τον κύκλο προεργασίας ευρωπαϊκής εταιρίας χρωμάτων.

ΕΛΑΣΤΙΚΑ

Ελαστικά

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από ελαστικά των μεγαλύτερων εργοστασίων παγκοσμίως. Εγγύηση σε επιλεγμένα ελαστικά και δωρεάν τοποθέτηση.

Ευθυγράμμιση

Πραγματοποιούμε όλες τις απαραίτητες εργασίες για την ευθυγράμμιση των τροχών του αυτοκινήτου σας.